Life with Olivia

2013-02-06
20:22:11

NY BLOGGGG
Ni kan fortsätta följa mig och mitt liv på www.nattstad.se/oliviaströmberg nu och framöver! 
PUSS 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg
 
www.nattstad.se/oliviaströmberg

2013-02-06
06:16:54

Dålig start på dagen

Tittar på instagram och det hugger till i magen..
Jag är så less på all kommunikation nu för tiden. Instagram, Facebook, Kik och allt sånt. Har man nåt elakt att säga, säg det face2face isåfall! Jag är på dåligt humör idag. Nej! Människor, jag söker inte uppmärksamhet!

Ramonis<3

2013-02-05
21:13:54

Mys

Kramar och pussar på min älskade. <3

2013-02-05
06:21:05

Sååå himla sorgligt

Har suttit här i nästan 15 minuter och försökt få på mig mina fina, tajta gamla favoritjeans som jag haft i 2 år. Ni kan ju tänka er hur fina och tajta dom är nu ;)
Det är så himla sorgligt att man ska växa. Jag kan inte ha dom mer. Jag har blivit aldelles för lång och aldelles för bred för domma byxorna. :(
Assåå så hiimla sorgligt.! Anyway, life goes on och idag är det tisdag. Förlåt för typ No update igår. Dålig stil. Jag red iallafall Prins och vi tränade för en annan tjej som hette Emelie. Orkar inte förklara så himla mycket men vi tränade på balans och kontroll och yadi yadi yada.
Idag ska jag till stallet med min Darina.
Jag lovar er att det kommer bilder på det ikväll! Idag är det även nationella prov i svenska, kommer ärligt talat svimma av.

2013-02-04
08:12:18

Goodmorning Monday

Godmorgon! Jag har sovit nada inatt men är ändå taggad som bara den för en ny vecka! :) Efter skolan ska jag rida Prins på ridlektionen, det ska bli gött! :)
Har mitt tur armband på mig idag, så dagen borde inte bli för dålig. Haha!
Jao, nu är det dags för skolan. See ya later!

2013-02-03
23:11:19

What a weekend!

Helgen har rullat på och nu har jag träningsvärk. :) 07:20 åkte jag till ridskolan och fixade i lördags, men var dock sen så aaa. Anyway. Mockade,sopade,borstade hästar, red barbacka på Mira, fixade hästar, led små barn på nybörjar lektioner, städade sadelkammarn, åt mat, tog ut alla ridskolehästarna till hagen osv.
Vädret var underbart i lördags! Solen sken och det kändes nästan som vår! Var sjukt sugen på en lång uteritt, men red istället i ridhuset, barbacka på Mira.
Mira är en envis C-ponny som aaa, inte är en nybörjar häst om man säger så. Man måste va mjuk i handen och mycket bestämd för att få denna ponnyn att lyssna på ryttaren. Jag red somsagt barbacka på henne i lördags. Hon har en väldigt mjuk rygg måste jag säga. Hennes ryggrad kändes knappast, ;) Värmde upp en lång stund i skritt och hon gick superfint i form när jag bad henne. Vi travade och jag red i många volter mjuka hörn och sånt, bara för att mjuka till henne lite. ;) Hon var super duktig och snäll i början men började bråka till lite i slutet. Vi skulle ta en högergalopp, så jag gjorde en volt i trav för att sen komma in på fyrkantsspåret och galoppera, men hon stannar i mitten av volten som fastklistrad i marken och bara står still, medans alla andra galopperar runt. Sur blev jag på henne. Fick tillslut ut henne i fyrkantsspåret och det blev en väldigt kort stund med en högergalopp. Galoppen var mjuk och fin. Det var så himla härligt att galoppera barbacka på Mira, asså den känslan är obeskrivlig. Skulle ta en vänstergalopp också, så jag gjorde samma som innan, en volt och hon gjorde även också samma som innan. Sur var jag igen, men jag fick ut henne och tog en vänstergalopp. Travade och skrittade av. En av tjejerna i ridhuset på något sätt kom väldigt nära Mira. Jag säger bara såhär, Mira är ingen ponny att bråka med, höhö. Hon småstegrade/skuttade,sparkade bakut och lät arg :). Jag är väl ganska nöjd med ridpasset för jag ramlade inte av vilket jag är glad över, men ja ridpasset var väl okej. Idag här jag varit i Skåneland och hälsat på lite släkt, trevligtrevlig :), Imorgon är det ridlektion på bajs Prins, kommer bli super... not so much, men ska ha positiv attityd nudå! Jag ska sova nu har jag bestämt, soo goodnight sweeties!

2013-02-01
23:05:06

Mys

Mys med världens goaste filt. Nu ska jag upp och göra te sen ska jag se alla avsnitt av "svenska Hollywood fruar" förra årets säsong. 👌 Imorgon tillbringas dagen i stallet så ni får väl stå ut med dåligt update. :( Puss på er

2013-02-01
20:25:31

Forever Alone Friday

Vaknade 06:00, gick upp och duschade, klädde på mig, fixade osv. Sen åt jag frukost, inte den bästa frukosten nånsin, men något var det iallafall. Blev sedan stjutsad till skolan. Va i skolan 7 timmar och hade det sådär allmänt tråkigt. Åkte och köpte present till kompis osv. Klockan 16:00 var jag på "möte" usch vad det låter töntigt! Haha! Nää men det var typ som ett möte. Berättade lite och fick lyssna på lite. Åkte sedan till en fest som jag var på till klockan 7 ungefär. Har nu kommit hem och hoppat in i myskläder! :D Skulle skypa med Ali och Madde men har blivit dissad av båda så det får bli en forever Alone kväll istället. :) Pöss

2013-02-01
07:00:59

Fredag, älskar dig

Förlåt för ingen bloggning igår. Som ni vet kommer skolan,läxor, djuren och mig själv innan bloggen, och igår behövde jag facktist prioretera det som var viktigast. Idag blir det en fullproppad fredag. Jag har mycket att hinna med så uppdateringen kommer inte va den bästa, förlåt för det. <3 Anyway, nu ska jag upp oh äta en god och fräsch frukost så att jag överlever dagen sen blir jg stjutsad till skolan. :) Ha en grym fredag nu allihop!